Συνταγές απο τον
Γιάννη Μπαξεβάνη
Ομελέτα με καβουρμά
Συστατικά:
- 200γρ. καβουρμά
- 4 αβγά
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- άλατι
- πιπέρι
Οδηγίες:
Σέ ένα σαγανάκι διαμέτρου 22 εκ. βάλτε τα κομματάκια του καβουρμά και καβουρδίστε τα χωρίς να προσθέσετε λάδι για να κατεβάσουν το δικό τους λίπος. Μόλις ροδίσουν, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο, χτυπήστε τα αβγά για ομελέτα, αλατίστε τα, πιπερώστε τα και αδειάστε τα μέσα στο σαγανάκι. Αφήστε να ψηθεί η ομελέτα από τη μια μεριά, αναποδογυρίστε με την βοήθεια ενός καπακιού και ψήστε ακόμα 2-3′ από την άλλη μεριά. Τη σερβίρετε ζεστή και τη συνοδεύετε φυσικά με τσίπουρο
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου